Alla inlägg under september 2006

Av Sara - 11 september 2006 23:54

Käraste Joel var besviken över att jag inte nämnt honom i dagens blogg, så han ska få ett alldeles eget inlägg nu.Det är helt sjukt jobbigt att du bor 150 mil bort, jag kan inte ens beskriva hur tomt det känns i hjärtat. Att inte kunna ha dig här närhelst jag vill, och att du inte bara är en tiominuters bilfärd bort för jämnan. Det är tufft.Jag tycker inte om att sova ensammen, och allt känns mediokert och meningslöst när du är borta älskling.Postiva tankar är svårt, men tro mig, jag försöker.Det känns bara så tungt att dagar som den när bilden nedan togs bara inte kommer att hända i nuläget :'(

Av Sara - 11 september 2006 19:18

Det känns jätteroligt. Att äntligen ha något vettigt att göra om dagarna - att plugga matte. Helt fantastiskt var det också att jag fick reda på att Carro också ska börja läsa samma kurs som jag imorgon :) Tydligen hade hon sagt det hela tiden, men det verkar inte ha fastnat i mitt huvud förrän nu. Men jag är glad iaf!Idag har jag varit på stan och uträttat några ärenden tillsammans med Andreas. Bland annat fick jag faktiskt denna gång ett par nya glas i mina glasögon istället för de gamla, hoho. Nu ser jag jättebra. Nästan för bra tror jag..Annars har dagen varit lugn. Inga sensationer eller nyheter. Kvällen blir också den lugn, har inga planer för den över huvud taget.So long!

Av Sara - 10 september 2006 17:42

Imorse ringde klockan 10.45, och det kändes rätt tungt (hej icke-morgonmänniska!). Jag vet att jag inte borde sitta uppe till klockan 3 på nätterna, men allt är så mycket roligare den tiden så jag kan inte låta bli.Det gick fint på jobbet idag, trots en krävande mensvärk och en halvdag med orutinerade mig i grillen.När jag kom hem upptäckte jag till min fasa att mamma och pappa tagit in möblerna från altanen. Gosh. Det betyder höst och vinter och hemskheter. Sedan upplyste pappa mig glatt om att "Jaha, nu är det åtta månader tills vi tar ut trädgårdsmöblerna igen!". Suck och stön. Man kan ju bli deprimerad för mindre!Nu ser jag verkligen fram emot en lugn kväll framför datorn eller nåt, mina ben är trötta och min rygg värker. Hade inte suttit helt fel med ett varmt bad eller en massage för tillfället..

Av Sara - 9 september 2006 13:32

Den här dagen verkar bli skön och avslappnad, me like. Sov massor av timmar och vaknade efter 12 nån gång, utvilad och pigg. Inget jobb idag, solen skiner (okej, det blåser som fan, men ändå!) och jag har inga jobbiga måste-göra-grejer i min agenda.Igår jobbade jag, fick jobba över en stund och blev som tack för hjälpen bjuden på mat, gott. Det var faktiskt riktigt kul på jobbet igår, det brukar nästan ha en tendens att vara det när man varit ledig i en hel månad :)Senare på kvällen kollade jag film och Idol 2006.Allra senast på kvällen hade jag ett långt telefonsamtal med min kära Joel. Jag saknar dig hela tiden sötis.

Av Sara - 7 september 2006 00:19

Vissa bilder är sådär riktigt härliga, men mest av allt är de nog härliga för att man associerar dem med fina minnen.Dessa tre till exempel, sammanfattar några underbara studer av sommaren 2006. USA-resan, studentbalen och en familjetripp till Storforsen.

Av Sara - 6 september 2006 21:49

Jag vill inte påstå att jag är någon bloggveteran direkt, utan mina erfarenheter består till ca 100% av dagboken på lunarstorm, men det ska nog gå bra ändå. Det krävs nog inga speciella talanger för att knåpa ihop en blogg.Den här dagen har varit ungefär jordens tråkigaste. Vaknade efter en god natts sömn ungefär tolv timmar lång i runda slängar. Frukost. Satte mig framför datorn, men när inte ens det var roligt (det är alltid annars roligt!) blev jag riktigt orolig. Jag tog itu med att städa. Så tråkigt hade jag. Jag hade till och med så hemskt tråkigt att jag glatt tackade ja till att steka/sälja hamburgare på jobbet på fredag, fast jag aldrig brukar känna för det. Men just idag kändes det som jordens roligaste grej. Så det kan gå. När sedan mamma och pappa kom hem blev allt mycket bättre. Blä för att vara ensam!Senare på eftermiddagen fick jag fatt på världens snabbaste studievägledare, och honom ska jag träffa imorgon. Helt fantastiskt bra!Igår browsade jag lite efter en het laptop att inhandla och hittade en hel del heta kandidater såsom denna fina maskin. Det vore ju inte helt fel att kunna ta med sin sin kära spelmaskin när jag reser land och rike runt för att umgås med min kära pojkvän (som för övrigt fastnade på den där bilden julen 2003) som är stationerad i Göteborg. För hallå, det är ju inte alls kul att tvingas välja mellan dator och pojkvän? Jag menar, vad väljer man!?

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
September 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards